Besparen

Verzekering auto afsluiten 

Op het moment dat je net je rijbewijs hebt gehaald ben je trots! Je hebt een auto gekocht en dan moet je nog een paar dingen regelen. Denk ook aan verzekering auto afsluiten, want dit is van groot belang voor als je de weg op wil. Je hoopt het natuurlijk niet, maar er kan zich altijd een ongeluk voordoen en dan ben je blij dat de kosten (deels) gedekt worden.

Ga daarom op je gemak bekijken welke opties je hebt want met de autoverzekeringen kun je ook alle kanten op. Er zijn veel maatschappijen, maar per aanbieder ook weer verschillende verzekeringen die je dan weer kunt kiezen. De WA dekking is verplicht, maar er zijn ook aanvullende opties om te kiezen. 

Kies jij de ANWB autoverzekering?

Het kost misschien even wat tijd, maar je wil weten welke verzekering je het beste voor je auto af kunt sluiten. De ANWB autoverzekering kan er dan wel eens heel goed uitkomen. Deze zorgt namelijk voor een aantal voordelen:

  • Je hebt 24 uur per dag en 7 dagen in de week ANWB alarmcentrale hulp.
  • Je krijgt gratis een vervangende auto tijdens de reparatie.
  • Je kunt tot wel 30% korting krijgen bij een veilig rijden autoverzekering.   

Ook is het nog wel aan te raden om de voorwaarden door te nemen en dan zie je vanzelf of dit echt bij je past.